به گزارش روابط عمومی شرکت ساختمانی بانک ملت، به نقل از خبرگزاری ایرنا، «سعید رسولی» گفت: به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن رفتار ویروس کرونا مشخص نیست ریزش مسافران ریلی تا کی و چه اندازه ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه در پی شیوع ویروس کرونا برای راهآهن و شرکتهای ریلی، سه اتفاق زیانده رخ داد، اضافه کرد: نخست، استرداد بلیتهای نوروزی بود که پیش از نوروز، پیش خرید شده بود اما با شیوع ویروس کرونا مردم از مسافرات منصرف شدند و بهای کامل بلیتهای استردادی به مردم بازگردانده شد.
وی افزود: زیان دوم، کاهش شدید تقاضای سفر و به دنبال آن کاهش چشمگیر درآمد آنها و سوم تحمیل هزینه عملیات ضدعفونی و رعایت پروتکلهای بهداشتی بود که خوشبختانه راهآهن در این زمینه بسیار موفق عمل کرده و مکرر مورد تشویق و نقدیر مراجع ذیربط قرار گرفته است.
رسولی گفت: بر این اساس، حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بلیت که قبل از اعلام شیوع ویروس کرونا توسط مسافرین خریداری شده بود، به ارزش تقریبی ۱۰۷ میلیارد تومان توسط شرکتهای ریلی بدون کسر جریمه کنسلی به مردم بازگردانده شد.
رسولی خبر داد که از ابتدای شیوع ویروس کرونا در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر- سفر کاهش یافته است. بدین معنی که ۱۳ میلیون بلیت کمتر خریداری شده است.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی این کاهش مسافر، منجر به کاهش درآمدی حدود یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی راهآهن و شرکتهای حملو نقلی ریلی مسافری شده است.
مدیرعامل شرکت راهآهن همچنین درباره آخرین وضعیت اختصاص وام کرونایی شرکتهای حملو نقلی به ایرنا گفت: ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش راهآهن اختصاص یافت و ۶۲ شرکت برای دریافت این وام معرفی شدند که تاکنون هفت شرکت موفق به دریافت وام شدند.
وی گفت: از این ۷ شرکت ۲ شرکت حملو نقلی بوده و ۵ شرکت بعدی از شرکتهای بخش خدمات مسافری هستند.