لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات مرتبط با کرونا

به گزارش روابط عمومی شرکت ساختمانی بانک ملت، به نقل از خبرگزاری ایرنا،«جلسه بحث‌وبررسی عملکرد شبکه بانکی در اجرای طرح اعطای تسهیلات کرونا» به ریاست قائم مقام بانک مرکزی و با حضور اعضای هیئت مدیره بانک‌های عامل، نمایندگان «وزارت راه و شهرسازی» و «وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی» در محل این بانک برگزار شد.

این جلسه به منظور بررسی عملکرد شبکه بانکی در عمل به مصوبات ستاد کرونا برای اجرای «طرح اعطای تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا» و «تسهیلات ودیعه مسکن مستاجران» برگزار و بر لزوم تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات مذکور تاکید شد.

همچنین درخصوص موضوع تمدید پرداخت تسهیلات به «مشاغل و کسب‌وکارها و حوزه‌های حمل‌ونقل آسیب دیده از کرونا» تا پایان مهر ماه سال جاری و حسب مباحث طرح شده در جلسه و با توجه به کثرت افراد در صف دریافت تسهیلات، با توجه به محدودیت‏‌های موجود به منظور مراجعه متقاضیان به بانک‏های عامل برای تکمیل مدارک برای اخذ تسهیلات،‌ چنانچه متقاضی نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام کند،‌ بانک‏‏‏ یا موسسه عامل مساعدت لازم را در اعطای تسهیلات تا پایان زمان اجرای طرح به عمل آورد.

همچنین ملاک اعطای تسهیلات به کسب‌وکارهای موردنظر، تایید متقاضی توسط «وزارت تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی» و دستگاه اجرایی ذیربط و مستندات ارائه شده از طریق سامانه «کارا» است. از این رو لازم است بانک‏‌ها از اخذ مدارک و مستندات مربوط به فهرست بیمه کارکنان و …. خودداری کرده و صرفاً نسبت به اخذ مدارک هویتی و وثایق از متقاضیان تسهیلات یاد شده مطابق با موارد مندرج در دستورالعمل اجرایی مربوط، اقدام کنند.

همچنین برای «کسب‌وکارهای آسیب‌دیده حوزه گردشگری» (زیر رسته‌های مصوب کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا) حسب تصمیم‌های اتخاذ شده در سی‌ونهمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۱۲‏ مهر ماه ۱۳۹۹ و ابلاغیه انجام شده در این خصوص، بر پرداخت تسهیلات با شرایط بازپرداخت تسهیلات بانکی قبلی دریافت شده تا پایان سال ۱۳۹۹ امهال می‌شود و با پرداخت تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب دیده حوزه مذکور بر اساس بنگاه محوری، مطابق دستورالعمل مصوب کارگروه اقتصادی مقابله با پیامدهای ناشی از شیوع ویروس کرونا موافقت شد. متقاضیان مجازند تا پایان آذرماه سال جاری ثبت نام کنند. بازپرداخت اقساط این تسهیلات از اول اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود. بنگاه‌هایی که با دستورالعمل قبل تسهیلات دریافت کرده‌اند نیز مجاز به دریافت مابه‌التفاوت تسهیلات طبق دستورالعمل جدید خواهند بود.

print